fbpx

Abonnement

Bronze Løsning

Til dig der først lige skal prøve det
25% Rabat
  • Vi fremsender 4 ens produkter til dig. Når vi nærmere os en ny periode fremsendes nye 4 produkter medmindre du har afmeldt ordningen. Ordningen kan afmeldes op til 10 dage før ny periode.

Sølv Løsning

Til dig der ved hvad du vil have
30% Rabat
  • Vi fremsender 6 ens produkter til dig. Når vi nærmere os en ny periode fremsendes nye 6 produkter medmindre du har afmeldt ordningen. Ordningen kan afmeldes op til 10 dage før ny periode.

Guld Løsning

Til dig der fortjener det
35% Rabat
  • Vi fremsender 6 ens produkter til dig straks. Efter 5 måneder fremsendes nye 6 produkter automatisk. Når vi nærmere os en ny periode fremsendes nye 6 produkter medmindre du har afmeldt ordningen. Ordningen kan afmeldes op til 10 dage før ny periode.

Abonnementsordning

Med en abonnementsordning har det aldrig været lettere at forbruge CBD-produkter. Du kan nemlig at tilmelde dig en automatisk levering af kosttilskud, hvor du får x-antal dråber, der eksempelvis passer med en flaske CBD-olie til en måned eller en bøtte med kapsler til to måneder. På selve produkterne finder du oplysninger om korrekt og vejledende dosering.

Lad os tænke for dig

Du skal ikke bruge tid på at udregne fra dag til dag, hvor meget du har brug for af de forskellige CBD-produkter. Vi sørger for at du får et skræddersyet abonnement, som du til hver en tid kan afmelde, såfremt du ønsker det.

Vi har meget fokus på holdbarhed således at der altid vil være plads til at “glemme” at tage produktet en dag eller to.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.